En Nysgjerrig Reise hos Naturvernsforbundet: Blogginnlegg 1/4


Hei alle sammen!

 

Det er med stor glede jeg får muligheten for å dele mine tanker og forventninger før jeg starter min praksisperiode hos Naturvernsforbundet. Mitt navn er Yhie Abbas, og jeg er en 22 år gammel biolog på mitt siste semester av bachelorgraden ved Universitetet i Bergen. Oppvokst i Bergen og naturområdene rundt har jeg alltid hatt en personlig forbindelse til naturen og dens mangfold. Denne forbindelsen har vært drivkraften bak mitt ønske om å studere biologi og nå, ta del i arbeidet til Naturvernsforbundet.

 

Å få muligheten til å jobbe med Naturvernsforbundet er noe jeg setter høy pris på. Tanken på å kunne bidra til bevaringen og beskyttelsen av vår natur og dens arter er både spennende og inspirerende. Jeg ser virkelig frem til å lære fra ekspertene hos Naturvernsforbundet og få praktisk erfaring innenfor mitt felt.

 

Mine forventninger før praksis er høye, men realistiske. Jeg håper å få en dypere forståelse av de reelle utfordringene naturen står overfor i dagens verden, samt å lære konkrete tiltak og strategier for å bekjempe disse utfordringene. Jeg ser også frem til å jobbe i et team av likesinnede individer som deler min lidenskap for miljøvern.

 

Som en biologistudent har jeg allerede hatt noen erfaringer med å utforske og studere naturen. Fra feltarbeid i skogene i nærheten av Bergen til laboratorieundersøkelser av ulike økosystemer, har jeg fått et innblikk i den komplekse og fascinerende verdenen av biologisk mangfold. Disse erfaringene har forberedt meg på å ta fatt på nye utfordringer og lære nye ferdigheter under min tid hos Naturvernsforbundet.

 

Alt i alt er jeg utrolig spent på å begynne min praksisperiode hos Naturvernsforbundet. Jeg ser frem til å bidra så mye som mulig og lære så mye som mulig under min tid her. Jeg tror denne erfaringen vil være uvurderlig for min personlige og faglige vekst som biolog og miljøforkjemper.

 

Takk for at dere deler denne spennende reisen med meg

!

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *