Ferdig hos Naturvernforbundet! Blogginnlegg (4/4)


Etter en utrolig reise hos Naturvernforbundet er det på tide å si farvel. Det har vært en tid fylt med læring, utfordringer og uforglemmelige opplevelser, og jeg vil dele mine refleksjoner over denne reisen med dere.

En av de mest minneverdige aspektene ved å jobbe hos Naturvernforbundet har vært den praktsike delen. Å delta i blant annet dugnader har gitt meg en bedre forståelse av hva praktisk miljøvern innebærer. Det har vært hardt arbeid, men å se de umiddelbare resultatene av innsatsen vår har vært utrolig tilfredsstillende.

Teori møter praksis på en unik måte i Naturvernforbundet. Oljevernkurset vi deltok i, ga meg verdifull innsikt i hvordan man håndterer miljøkatastrofer. Å lære om krisestyring i klasserommet kan ikke måle seg med den praktiske erfaringen vi fikk gjennom simuleringer og realistiske øvelser. Denne erfaringen har vært uvurderlig og noe jeg vil ta med meg videre i karrieren

Min tid hos Naturvernforbundet har vært en reise fylt med læring, utfordringer og vekst. Jeg har fått muligheten til å jobbe med lidenskapelige mennesker, lære av erfarne fagfolk og bidra til meningsfulle prosjekter som gjør en forskjell for miljøet. Disse erfaringene og ferdighetene vil jeg bære med meg videre i karrieren, og jeg er takknemlig for hver eneste dag jeg har hatt i denne organisasjonen.

Takk for meg!

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *