Mine siste timer hos VilVite 1


En siste hei fra meg for denne gang! Den siste tiden hos VilVite har jeg fått nokså frie tøyler til å lage en film, kriteriet for filmen var at den skulle ha noe med naturen å gjøre, og den skulle gi en oppfordring til seerne. Etter litt brainstorming for meg selv og i møter, kom jeg frem til at jeg ville lage en film om plastforsøpling i naturen, om hvordan plasten ikke forsvinner av seg selv, og hvilke konsekvenser den har for dyrene. Oppfordringen er enkel, men også viktig; ta med deg en pose og hansker eller Antibac neste gang du går tur, og plukk med deg det som ikke hører hjemme i naturen! Denne filmen skulle egentlig vært med i en rekke filmer planlagt at VilVite skulle publisere på sin YouTube-kanal i løpet av mai/juni, men slik ble det dessverre ikke da denne serien uteblir fullstendig. Sånt skjer!

Noen bilder fra et av klippene jeg filmet

 

Jeg har også gjort et dykk inn i oppgavene Gaute hadde lagt ut, og fikk etter mye research skrevet en CV og en jobbsøknad! Jeg har jo skrevet CV og søkt jobb før, men da jeg har hatt samme deltidsjobb i årevis er den nokså utdatert, så jeg tok like så godt å begynte på ny med et blankt Word-dokument og en god del artikler og YouTube-videoer i bakhold.

 

Å få være i praksis hos en bedrift har vært spennende og lærerikt, selv om det ikke gikk som planlagt dessverre. Allikevel har hjemmekontoret gitt meg et annet innblikk, samt oppgaver med formidling jeg nok ikke hadde hatt dersom vi hadde holdt oss på museumet hele våren.

Takk for en spennende praksis, VilVite!


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Mine siste timer hos VilVite