Klar for første dag hos UNI Research Miljø – Ferskvannsøkologi! 1


Hei!

Da var endelig alt klart for første møte med praksisverten UNI Research Miljø og arbeid med ferskvannsøkologi!

Jeg heter Kristina og er 22 år fra Bærum, og har nå akkurat startet på mitt siste semester på bacheloren min i biologi. Det har vært (kanskje ikke overraskende) mye teoretisk og mye lesing de andre semestrene, så når jeg fant ut at jeg kunne ta et praksisfag i graden min så måtte jeg bare gripe den sjansen. Det virket som en flott mulighet for meg å bruke min biologiske kunnskap i et relevant arbeidsmiljø som jeg også satser på at vil bli svært læringsrikt.

unilogoorigsort

Jeg fikk praksisplass hos UNI Research Miljø, eller mer spesifikt: Laboratorium for ferskvannsøkologi og innlandsfiske (LFI). Her ser jeg fram til mye lab-arbeid og forhåpentligvis noe feltarbeid senere utover våren! Første møte med LFI blir i morgen, onsdag der vi skal se mer på arbeidsoppgaven som går ut på lab og videoanalyse.


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Klar for første dag hos UNI Research Miljø – Ferskvannsøkologi!