Forventninger til Praksis hos SALT


Hei jeg heter Lilly Alise og jeg er 24 år gammel. Dette er mitt tredje år på bachelorprogrammet i biologi. Jeg hadde ingen planer om å studere i det hele tatt før jeg tok dykkersertifikatet. Når jeg endelig fikk sett mer av havet fant jeg ut at jeg vil vite mer om hva det er jeg ser. Derfor kastet jeg meg rundt og tok noen realfag som privatist før jeg kom inn på biologistudiet. Dette semesteret har jeg valgt bio298 som er yrkespraksis i biologi for å muligens utvide interessefeltet innenfor biologi. Jeg og en annen medstudent, Ylva fikk praksisplass hos SALT. De har som mål å redusere omfanget av marin plast på avveie i det marine miljø fra fiskeri og havbruk.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

 

Jeg gleder meg veldig til dette og har stor tro på at det er givende arbeid og mye forskjellig vi tar os til. Vi skal ha første møtet hvor vi får litt mer spesifikk informasjon om hva vi skal gjøre.

Etter møtet:

Nå har vi fått litt informasjon om at vi skal få være med å plukke og sortere søppel fra noen strender i Øygarden. Her skal vi plukke, sortere og beskrive mengder av havplasten vi finner. Vi har vært gjennom HMS rutiner og lært å skrive sikker jobb analyse ved å tenke gjennom farer som for eksempel farlig avfall en kan finne på stranden. Likevel er det farligste vi gjør i løpet av prosjektet å kjøre bil.

Vi skal ut med båt for å komme frem til stranden, så det gleder jeg meg til! Jeg er forberedt på at det blir en lang dag, og det kan bli veldig kaldt så jeg har begynt å tenke på hvordan jeg skal holde meg varm hele dagen. Varm drikke er sikkert lurt å ta med, og ett ekstra par med sokker er nok fint. Ellers har jeg troa på at det er ett givende arbeid vi skal gjøre så jeg tror det blir veldig bra.

Så det blir spennende å se hvordan dette blir!

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *