100 Timer tilbakelagt hos Naturvernsforbundet!


Velkommen tilbake folkens! La meg fortelle litt videre om mine opplevelser etter 100 timer med Naturvernsforbundet.

Et av høydepunktene i denne perioden har vært å delta på et konferansemøte med Hold Norge Rent. Å kunne samarbeide med en annen anerkjent organisasjon innen miljøvern har vært en verdifull mulighet til å utveksle kunnskap og erfaringer. Diskusjonene og ideene som ble delt på møtet, har inspirert meg til å tenke større og mer helhetlig når det gjelder miljøarbeidet vårt.

Fugletitting og plastrydding på Herdla har vært en annen minneverdig opplevelse. Å kunne observere den rike fuglefaunaen samtidig som vi fjernet plastforurensning fra naturen, var både opplysende og hjertevarmt. Det var en påminnelse om skjønnheten og sårbarheten til våre naturområder, og behovet for å beskytte dem mot forurensning og ødeleggelse.

Å delta i fjerningen av hemlokk i Langeskogen har vært en fysisk krevende, men samtidig svært meningsfull oppgave. Hemlokk er en invaderende art som truer den naturlige floraen og faunaen, og å kunne bidra til å begrense spredningen av denne arten har vært en direkte måte å beskytte våre økosystemer på.

Som jeg nå ser tilbake på mine første hundre timer hos Naturvernsforbundet, er jeg takknemlig for de utfordringene og mulighetene jeg har fått. Det har vært en periode med hardt arbeid og læring, men også av fellesskap og samarbeid. Jeg ser frem til fortsettelsen av denne reisen og til å fortsette å arbeide mot en sunnere og mer bærekraftig fremtid, ikke bare for meg selv, men for alle som deler denne planeten med oss

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *