Praksis hos SARS – siste blogginnlegg


Hei alle!

Da er dette vårsemesteret slutt, og praksisperioden min hos SARS dessverre over. Det er derfor tid for å skrive mitt siste blogginnlegg.

Praksisoppholdet mitt har absolutt stått til forventningene mine. Før jeg begynte i praksis hadde jeg et håp om å få være en del på laben, siden mye av labtiden vår i tidligere undervisning gikk bort på grunn av pandemien. Dette er noe jeg absolutt har fått! Jeg er sikker på at jeg har lært mye mer dette halvåret mitt i praksis, enn jeg hadde gjort med noe annet emne. Jeg er veldig takknemlig for at vi får ha praksis, og hvor mye man lærer av det.

Gjennom praksisoppholdet mitt har jeg fått være mye mer involvert i forskningsprosjektet enn det jeg hadde sett for meg på forhånd, og jeg har fått gjøre arbeidsoppgaver som faktisk er nyttige for de som jobber der. Dette føltes veldig bra, og å også bli tatt imot så bra av gruppen har gjort at jeg har fått et godt innblikk i hvordan arbeidslivet hos SARS fungerer. Dette er noe som hjelper meg mye når jeg nå skal velge veien min videre. Praksisoppholdet har absolutt gitt mersmak, og jeg vet blant annet nå at jeg trives velidg godt med å jobbe på laboratoriet.

Jeg har lært masse innen molekylærbiologi som jeg tar med meg videre, og også en hel del om Ciona intestinaliser, som faktisk er et veldig spennende dyr. Jeg vil anbefale alle som vurderer å ta faget BIO298 å gjøre det! Det har vært en positiv erfaring som jeg er veldig glad for at jeg tok.

Til slutt vil jeg også si tusen takk til folkene på SARS for å ta meg så godt imot, og gjorde praksisoppholdet mitt så bra!

Bilde av utviklingen til Ciona intestinaliser. Dette brukte jeg mye når jeg gikk gjennom filer.

Bilde av Ciona intestinaliser.

Bilde fra standen vår på opplev-marineholmen.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *