Etter 150 timer med praksis


Hei igjen

Da var det dags for mitt aller siste blogginnlegg. Med dette siste blogginnlegget markeres også endt praksis tid. Dessverre strekker ikke praksisen over lengre tid og jeg skulle ønske at jeg kunne ha blitt med på flere feltturer. Dette er kun fordi jeg bare har gode minner fra de feltturene jeg har blitt med på i løpet av praksisen. Alt fra rognplanting i både Aurlandsdalen og i Modalen til registrering av plast i Haukåsvassdraget. Praksisen har bydd på spennende utfordringer både med tanke på biologisk arbeid, men også med tanke på samarbeid og forståelsen bak hvordan en biolog jobber. Jeg har trivdes med alt jeg har fått i oppgaver om å gjøre, til og med korrektur lesing var til tider interessant.

Laks fra første felttur i Aurlandsdalen

Det har også vært fysisk tungt, det å gå rundt i en elv er ikke alltid det enkleste og definitivt ikke det beste for knær og ankler. Har hatt en del møter med stein som har virket pålitelige, men som har gitt etter når jeg har tråkket på dem. Balanse evnene mine har fått skjerpet seg litt i løpet av praksis tiden. Jeg endte aldri opp med å falle noe som jeg egentlig ser tilbake på og tenker er mye flaks og lite talent. Det at praksisen har vært fysisk tung ser jeg egentlig bare på som positivt, det har blitt litt for mange skoleøkter hvor jeg har blitt psykisk sliten, så det å være litt fysisk sliten har vært en god forandring fra normalen.

Denne reisen gjennom praksisen har vært en av de bedre erfaringene mine gjennom hele studiet og jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte dette emne.
Jeg vil gjerne takke Norce-LFI for en flott praksis tid, og for at dere gjorde praksisen min så bra som den ble.
Takk for meg!

Henrik

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *