Takk for meg, Sars! 1


Hei alle!

Da var mine dager hos Sars over, og for et eventyr det har vært!
For å oppsummerer har jeg fått vært med ut i felt for å samle Tunikater, matet de, og fortynnet algeblandinger. Jeg har også fått vært med på midi-preps og elektroporering. Jeg synes det har vært spennende å ha fått vært med på alt, og har hatt en bratt læringskurve dette semesteret!

BIO298 har vært et av de beste fagene jeg har hatt, for det har vært så gøy å få prøvd seg ute i praksis selv! Jeg sitter nå igjen med kunnskap og erfaringer jeg ellers ikke hadde fått i et ”lesefag”, og det er noe jeg kan ta med meg videre i min arbeidskarriere.

Jeg må også få takke de fine folkene på Sars som har vist interesse i oss studentene, aldri var langt unna og gjorde det til en hyggelig og trygg arbeidsplass! Til tross for Covid-19 har vi fått vært på laboratoriet og i felt hele semesteret, og det er ikke en selvfølge.

Til slutt vil jeg anbefale alle dere der ute å velge BIO298, man får god erfaring,  vært med på mye gøy og vil ikke angre på det valget!

Sars International Center for Marine Molecular Biology | LinkedIn
Bilde 1: Logo til Sars Center. Hentet fra uib.no.

Takk for meg Sars!

Mari Munkeby

 


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Takk for meg, Sars!