Cionara !


Hei og velkommen til karrierens siste blogginnlegg. (Med mindre brun og blid svarer på sponsor forslaget mitt, kryss fingrene!). Men uansett blir dette siste gang jeg skriver et innlegg om opplevelsene mine i praksis hos Sars. De 150 timene har fløyet forbi, og jeg sitte nå her og reflekterer over oppholdet mitt. Det har vært veldig interessant å få prøve seg i et biologi relatert yrke. Takket være flinke kollegaer har jeg lært mye og fått et godt innblikk i hvordan hverdagen til en biolog kan se ut. Jeg må derfor rette en spesiell takk til Marios, Jørgen, Mari og Birte som tok meg godt i mot og var tilgjengelig for å hjelpe og svare på alle spørsmål jeg måtte ha.

 

Dersom noen fremtidige biologi studenter leser dette kan jeg ikke få anbefalt BIO298 nok, og med det logger jeg av for siste gang. Takk for meg.

 

TTYN

 

Håvard

Ex blogger, biolog, butikkmedarbeider

 

«Imitate and steal like a great artist.»

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *