Redde verden med Naturvernforbundet


Hei! Jeg heter Charlotte og jeg skal ha praksis hos Naturvernforbundet denne våren. For tiden går jeg på mitt sjette semester i biologi på vei mot bachelorgrad ved Universitetet i Bergen. Jeg gleder meg masse til å erfare hvordan det er å jobbe som biolog i praksis.

Flott natur i Ljosandalen

Jeg er 21 år og født og oppvokst i Bergen. Jeg har alltid vært glad i dyr og natur. Fjellene som omgir byen, den varierte naturen og de gode turmulighetene, har brakt meg mye glede og fasinasjon. Etter hvert som jeg har lært mer om naturen og hvor viktig den er, har det blitt viktigere for meg å gjøre det jeg kan for å ta vare på den.

Jeg har et inntrykk av at de fleste andre jeg studerer med har størst interesse for havet og marinbiologi, men det har aldri vært min greie. Men så er jeg typen til å gå mot strømmen. Områdene jeg interesserer meg mest for innenfor biologi, er zoologi og botanikk. Dyr og planter og økologi på land synes jeg er det mest spennende.

En av grunnene til at jeg ønsket å ha praksis hos Naturvernforbundet, var at jeg kunne arbeide med naturen på land. Sammen med kolleger skal jeg blant annet jobbe med kartlegging, feltarbeid og restaurering av natur. Jeg skal under praksisarbeidet hjelpe til å anlegge en blomstereng og restaurere et område, i tillegg til flere andre spennende oppgaver. Jeg ønsket å ha praksis hos Naturvernforbundet i håp om å møte nye utfordringer, nye mennesker og å lære nye ting. Jeg håper også å lære mer om naturvern. Jeg forventer å dra verdifull nytte av erfaringene videre i arbeidslivet. Som en bonus med på reisen får jeg anledning til å gjøre verden til et litt bedre sted.

Blomster har alltid inspirert meg

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *