Takk for denne gang Bergen botaniske hage!


Da var tiden min her omme og praksisen hos Bergen botaniske hage er nå over. Tiden har gått fort og prosessen har vært lærerikt. Semesteret ble dessverre veldig annerledes enn det som var planlagt men det er ganske fascinerende å følge med på hvor fort en arbeidsplass har klart å omstille seg til dagens situasjon. Planen var egentlig å ha insektsdagen den 14. juni. Dette fikk vi ikke til selv etter at landet begynte å åpne seg mer. Så en del av min siste oppgave var å dra ut å ta noen fine bilder og filme noen filmsnutter som kan brukes til nettsidene og sosiale medier.

Praksisen ble ganske annerledes enn hva vi hadde tenkt, men selv da lærte jeg mye av det jeg skulle. De åpne arrangementene hvor jeg skulle ha tatt i mot flere 100 gjester ble nå byttet om til nettinnlegg, videoer og faktatekster. Selv om jeg ikke fikk muligheten til å møte disse flotte gjestene lærte jeg en del om formidling og hvor viktig det er at videoene vi legger ut er forstålige for publikum.

Jeg vil takke Bergen botaniske hage for den flotte praksisen og gleder meg allerede til å besøke dere igjen når høstens arrangementer forhåpentligvis kommer.

Avslutter praksisen med å vise et bilde fra et av mine favorittsteder i hagen. Akkurat nå er det mye spennende som skjer i kjøkkenhagen så ta dere en tur og sjekk det ut.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *