Blogginnlegg 4: Takk for meg


Nå har jeg hatt 140 innholdsrike timer hos bymiljøetaten i Bergen.

Da jeg fikk tilbudet om å arbeide i Bymiljøetaten, visste jeg ikke så mye om hva det vil si å jobbe i kommunen og alt det ansvaret og all jobben som Bymiljøetaten har og gjør for innbyggerne (både dyr og mennesker) i Bergen kommune.

Jobben jeg fikk gjøre har stått opp til alle mine forventninger. Selv om det var uvant for meg som student å komme inn i et jobbmiljø, har det vert veldig lærerikt. Tiden jeg har fått brukt der har gitt meg et innblikk i hvordan det er å arbeide med viltforvaltning og friluftsliv i en stor-kommune.

Jeg fikk bruke kunnskap om å finne fram informasjon via nettet og i databaser. Jeg fant fram informasjon om biodiversitet og lignende fikk gjøre denne informasjonen mer tilgjengelig for flere. Dette ser jeg på som svært viktig arbeid for å beskytte og ta vare på naturen.

Jeg ser for meg at en karriere som viltforvalter i en kommune er en fremtidig stilling som jeg kunne hatt. Nå som jeg er ferdig med min bachelor i biologi, ønsker jeg å utadanne meg videre innen emner som økologi, biodiversitet og forvaltning.

Bilde 1: Etter befaring av andekurver oppdaget vi at en måke hadde tatt i bruk andekurven til hekking.

Takk for meg 😊

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *