Takk for meg Ocean Tunicell!


Hei, da var jeg ved veis ende av denne praksisperioden og har fullført 140 timer hos Ocean Tunicell. Og jeg må si at jeg har fått mer ut av denne erfaringen enn det jeg forventet før jeg startet og jeg har virkelig fått en smakebit på hvordan arbeidslivet kan være. Jeg må også få takke alle de fine menneskene jeg har fått jobbe med, som har tatt meg så godt imot og har vært villige til å lære meg,  men også har ønsket minne innspill og tanker.

Jeg skal innrømme at jeg aldri hadde ført om Ocean Tunicell eller Ocean Bergen før skulle søke praksisplass, men jeg er utrolig for takknemlig for denne erfaringen og det har vært utrolig spennende å følge oppstarten av Ocean Tunicell, og ikke mins være med å produsere deres første produkt. Jeg har også vært veldig heldig som har fått fullføre denne praksisen som planlagt til tross for omstendighetene.

Ocean TuniCell AS | LinkedIn

Bilde fra: oceantunicell.com

Noe av det jeg har satt veldig pris på å få lov til å være med på flere steg i produksjonsprosessen fra innhenting av dyrene til det ferdig produktet. Og den største lærdomen jeg har fått er nok at når man jobber med levende organismer kan man ikke bare gå hjem selv om klokka bikker fire, alt må være fullført før dagen er over.

Flåte for innhenting av tunikater på Rong

Noe jeg har lært er at biologi studiet ikke nødvendigvis gir meg all kunnskapen jeg vil trenge hos en arbeidsplass, men jeg har fått en grunnleggende forståelse av biologi og verktøy til å tilegne og skaffe meg ny kunnskap . Etter denne praksis perioden ser jeg veldig fram til å komme ut i arbeidslivet, etter fullført master riktignok, og oppdage alle de valgmuligheter jeg faktisk har.

En siste takk og god sommer!

Marte

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *