Takk for meg! 1


Hei, da var tiden inne for siste innlegg. Jeg er nå ferdig med praksisoppholdet mitt på Lyngheisenteret. Jeg har fått gjort mye forskjellig og jeg har jobbet med veldig hyggelige folk. Min biologiske kunnskap som jeg har tilegnet på studiet, har vært med på å gi meg en god forståelse av bakgrunnen til hva vi har gjort på Lyngheisenteret og av forskning som skjer på Lygra. Likevel skulle jeg gjerne ha opplevd hvordan det er å jobbe som biolog, sammen med andre biologer. Men når det skal sies, så tror jeg det er vanlig for oss biologistudenter å ha lite kunnskap om hva type arbeid vi kan ende opp med etter studiet, og vi forventer kanskje ikke at vi skal jobbe med mange andre ting enn bare direkte biologisk kunnskap.

Det mest relevante og viktigste jeg mener jeg har lært meg gjennom praksisoppholdet var nok å skrive populærvitenskapelig om biologiske tema (biodiversitet og beitemarks sopp). Nå har jo også situasjonen vært slik at infosenteret ikke har fått hatt åpent, da ville jeg kunne blitt med å formidle til skoleklasser og publikum som kom på besøk.

Når alt kommer til alt har jeg kost meg på Lygra og synes det er et fantastisk sted å være, og er veldig takknemlig for at jeg har fått jobbe der.

Takk for meg!


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Takk for meg!