Nye arbeidsforhold i praksis 1


Heihei

Nå er det altfor lenge siden dere hørte fra meg, men mye har skjedd siden forrige gang.

Jeg husker jeg skrev om at jeg gledet meg til videre dugnader og å få tilbringe masse mer tid sammen med de jeg har blitt så godt kjent med fra Naturvernforbundet, men slik ble det dessverre ikke. Grunnet Corona virus har mye blitt snudd på hode og mange har måtte tenke annerledes.

Naturvernforbundet har i denne perioden hatt hjemmekontor og jeg har vært en av de studentene som valgte å reise hjem til familien før utbruddet kom for fullt. Dette har både vært fint og vanskelig. Jeg er veldig imponert over hvordan NVH har jobbet i disse stunder, med mange gode samtaler og møter over zoom. I tillegg har de vært veldig flinke til å inkludere oss i prosjekter og oppgaver som vi nå jobber med hjemmefra.

Selv om jeg hadde mange dugnader å se frem imot har likevel hjemmekontor opplevelsen vært lærerik i seg selv. Jeg har fått ferdigstilt to tekster om plast som publiseres snarest, jeg har fått vært med på flere møter over nett, alt fra avdelingsmøter til møter om fremtidige planer angående prosjekter. I tillegg har jeg hatt flere egne dugnader med venner og familie der vi har gått rundt i nærområde, tatt bilder og registrert plasten på plastjakten.no og selvfølgelig kastet det, slik at naturen holdes renere.

Det er mer søppel å finne i naturen når man først begynner å rydde!

Bli med på å holde naturen fri for plast og søppel!

Det å ha vært i praksis har gitt meg et innblikk på hvordan bedrifter kan jobbe med ulike prosjekter samtidig, og hvor viktig nysgjerrighet og samarbeid har å si for å lykkes. Fra før av var jeg veldig glad i å skrive, og med praksisperioden min har jeg fått øynene opp for å kunne skrive til en større målgruppe enn kun med vitenskapelig skriving. Jeg har mest fått bruk for biologikunnskapene når jeg har vært kildekritisk til det jeg har lest, samt finne informasjon til de ulike tekstene jeg har skrevet, men også for å svare familie og venner på spørsmål de har hatt når vi har hatt dugnader.

En av mange dugnader jeg har hatt i hjemmekontor perioden

Jeg har virkelig fått lært masse hos Naturvernforbundet og liker godt hvordan samholdet og kommunikasjonen har vært til tross for situasjonen. De siste timene skal jeg bruke på flere dugnader og tekster, noe som blir spennende å fortsette med! Snakkes snart igjen


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Nye arbeidsforhold i praksis

  • Marte

    Så kjedelig at praksisen ble på hjemmekontor, men håper du inspirerer flere til å samle plast i naturen!