Hjemmekontor i unike tider


Hei igjen!

Sist vi snakket var under helt annerledes forhold.. En hverdag hvor jeg fikk gå til praksisen, mingel rundt lunsjbordet og være tett på folk. Nå i disse dager sitter vi (alle som kan)  med hjemmekontor, og skal ikke være tett på folk. Det ble trist da NVF måtte avlyse alle arrangementer/dugnader grunnet corona, slik at duganede jeg skulle få være med på og planlegge ikke ble gjort. Men, jeg er fortsatt heldig som kunne ha hjemmekontor og fortsatt jobbe med NVF, og dermed fullføre faget dette semesteret. Det setter jeg veldig pris på! Det har også vært svært interressant å se hvordan en bedrift håndterer og tilpasser seg den nye hverdagen. Jeg var også med på forskjellige møter og fikk se hvilke løsninger de tok for å kunne fortsette arbeidet sitt.

Min hverdag hos dem ble også endret til noe mer skrive-relaterte oppgaver. Jeg fokuserte mest på å skrive tekster, og lister for prosjektet Bevaring gjennom skjøtsel, og fokuserte på hvordan man kan ha en mer miljøvennnlig hage. Dette var svært lærerikt da jeg ikke har sett så mye på hage-planter tidligere. I tillegg var jeg så heldig og hadde en mini dugnad med Jeanette hvor vi jobbet med parsellhagen i Storetveitmarken. Noe som var et deilig avbrekk fra lesing og skriving og ikke minst at det var et arbeid man ser utviklingen underveis! Ellers hadde jeg og Pernille satt i stand egne dugnader hjemme hvor vi plukket plast i nærområdet og la det ut på plastjakten.no.

 

 

Slik så parsellhagen ut før vi begynte..

 

Og slik så det ut etter den dagen. Vi er fortsatt halveis i arbiedet og det skal komme mye mer senere :))

 

Et lite inspo-bildet om plastforsøppling i havet etter en dugnad.

 

Var dessverre mye plast å finne i bukten jeg plukte i…

 

Det blir spennende å se hvordan hjemmekontor blir videre og hva det bringer!

 

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *