Praksis hos NINA 4


Hei-Hei!

Jeg heter Sara Kristiane og går siste semester på bachelor løpet i biologi. Til nå har jeg vært igjennom en del feltkurs og labkurs som en del av undervisningen på bacheloren, som har vært utrolig spennende. Jeg har også fått utvekslet et semester til Australia, der jeg har fått vært tett på en helt annen natur enn her hjemme i Norge.

Nå har jeg vært så heldig og fått praksisplass hos NINA, Norsk Institutt for Naturforskning.  Instituttet gjør en viktig jobb når det kommer til bevaring av biodiversitet, da de har mange spennende og varierte prosjekter, som gjør at jeg som student kan få innblikk i så mange ulike felt i biologien: alt fra planter og insekt, til dyr, fugl og fisk, og ikke minst hvordan disse biotiske, sammen med abiotiske, faktorer samspiller i naturens økosystem.

Til nå har bachelorløpet gitt meg masse teoretisk erfaring innenfor biologi, og jeg håper derfor at jeg vil kunne få bruk for denne teoretiske kunnskapen i forbindelse med praksisoppgaver. Mine forventninger til arbeidsdagene dette semesteret er derfor å få et innblikk i en forskers varierte arbeidsdag, da jeg håper å få bidra i ulike prosjekter som er i vinden.

Gleder meg veldig til å jobbe med dere i NINA!

Slenger med ett par bilder fra lab og felt for de nysgjerrige sjeler 🙂

Blogges siden!


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 thoughts on “Praksis hos NINA