Tusen takk for meg!


Hei igjen!

Nå har jeg fullført praksisoppholdet mitt hos Bymiljøetaten og jeg synes at alle burde prøve seg på litt praksis i løpet av studietiden. Før jeg begynte visste jeg egentlig ganske lite om jobb innen forvaltning. Forvaltning…det høres jo ganske tørt ut. Kom det til å bli dag ut og dag inn på et mørkt kontor? Med masse telefonsamtaler og logistikk? Noe som høres litt skummelt ut for en som har halvveis telefonskrekk og egentlig er litt mørkredd.

Når jeg først kom i gang og fikk høre om alle de spennende prosjektene jeg skulle få være en del av og at det slettes ikke var noen tørr kontorjobb, ble jeg veldig glad. Tiden min i praksis har vært veldig gøy og svært lærerik. Det er kjekt å se at det jeg har lært de tre siste årene faktisk kan brukes i en fremtidig jobb og det er også fint å vite at man ikke trenger å være verdensmester før man begynner.

Etter å ha vært hos Bymiljøetaten synes jeg at det å jobbe innen forvaltning slettes ikke hadde vært dumt og jeg skulle gjerne ha gjort praksisoppholdet en gang til. Jeg har lært masse nytt, og det er jo selvfølgelig lettest å peke ut de spesifikke tingene som for eksempel det å ta en vannprøve, men jeg har også lært mye om problemløsing og ikke minst om meg selv og hva jeg vil videre. Biologi er kjempegøy og så variert at det er umulig å ikke finne noe man synes er interessant, så det jeg er helt sikker på etter praksistiden er at det er dette jeg vil drive med: biologi, i en eller annen variant.

Tusen takk til Caroline og Ole i Bymiljøetaten for et veldig hyggelig praksisopphold. Takk for meg!

Vi hadde også en runde og sjekket diverse utstyr som har vært satt ut tidligere. Bildet i midten viser måkeplattformer ved Stølavatnet. Bildet til høyre viser et pinnsvinhus som er godt gjemt i Nygårdsparken.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *