Før min start på NINA


Hei!

Jeg heter Jan Einar Amundsen, er 23 år,  og studerer biologi i Bergen. Jeg har snart fullført bachelor og håper og få litt jobberfaring under biopraksis (BIO298). NINA virker spennende, nå som de tilbyr aktivt arbeid ute i felt med dyr som oter, mink og lundefugl. Jeg har stor interesse for dyrearter innenfor mårfamilien likt som oter og mår, og har tidligere skrivet rapport om mårhund. Tidligere har jeg hat jerv som hovedfokus som dyr å studere innenfor Evolusjons Biologi (BIO210). Jeg gleder meg derfor til å studere disse dyrene og ønsker og få mulighet til å arbeide med oter og mår.

Jeg har fått stor anbefaling av andre medstudenter og velge dette faget, nå som de har hatt god erfaring med yrkespraksis og har lært mye i arbeid. Jeg har store forhåpninger av å jobbe med NINA og håper og komme ut i arbeid så tidlig som mulig!

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *