Takk får nå.


Da er praksis tiden over og de bli lit trist å forlate Vilvite. Det har blitt veldig morsomt og interessant å få et slikt innblikk i hva det vill si å være formidler. Jeg komme nokk til å savne det å ha praksis og neste semester blir nokk litt kjedeligere uten.

Min forventing til faget var nettopp de å få et innblikk i formidling, og det har vært lærerikt og få være med på planlegging, utføring og etterarbeid av kurs. Jeg har også fått et lite innblikk i en del forskjellige måte å formidle på. Jeg har vert mest involvert i lab og disseksjons kurs, men har også sett på presentasjoner/forestillinger. Det har vært interessant å møtte ellever på en slik måte og kjekt å se hvor interesserte de blir, samt en utfordring å håndtere med ellever som ikke følger så godt med.

Det har vert kjekt å bli kjent med folkene på Vilvite og få et innblikk i deres arbeids hverdag, og å få lære av folk som har holt på med det i flere år. Alt i alt har dette vært en spenne og lærerik tid på Vilvite. Takk til Vilvite for at jeg fikk være praksis student hos dere.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *