Klar for praksis – Uni Research 2


Hallo!

Mitt navn er Karine Mathiesen, og jeg er en jente på 23 år fra Bergen.

Jeg har, gjennom hele livet, vært meget interessert i dyr og naturen generelt. Da jeg var yngre drømte jeg om å bli veterinær, men slik ble det altså ikke. For nå sitter jeg her i Bergen, og skal blogge meg gjennom mitt nest siste semester på Bachelor i biologi ved Universitetet i Bergen. Hva skjedde med «drømmen»? Tjaa, jeg fant ganske fort ut, i løpet av videregående; med biologi som valgfag, at dette kunne være noe likeså (om ikke mer) spennende. Så da ble det slik, etter et år på folkehøgskole i Molde søkte jeg på biologi ved UiB, og her er jeg fortsatt.

 

Jeg kan tenke meg at de fleste studenter som har sittet omtrent 2 år på lesesal/forelesning med nesen i boken, gledes over tanken på at man kan ta BIO298 yrkespraksisemnet. Det gjør i hvert fall jeg! Tror det vil bli både lærerikt og deilig å komme seg litt «ut», og ikke minst å få kjenne på det å faktisk være en ekte biolog.

 

 

Uni Research – molekylær biologi var mitt førstevalg, og jeg var så heldig å få praksisplass hos dem. Jeg vet enda ikke hva mine arbeidsoppgaver kommer til å være, men det ryktes at de forsker på tunikater (eller sjøpung, som det gjerne kalles på folkemunne). Neste blogginnlegg kommer sikkert til å være litt mer spennende, og det vil forhåpentligvis ikke handle bare om meg, men også litt sjøpung hehehe..

1901896_10151986013966356_3545777779225246515_nVi snakkes!


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 thoughts on “Klar for praksis – Uni Research

  • pashamo

    Hi colleague Karine, we will be probably working in the same lab.
    Thanks for your nice writing, I too got some idea from your blog about molecular ecology at UNI research.

    Vi sees!