UNI Research Miljø: SAM-Marin 1


Mitt navn er Madeleine Ranke, jeg er 22 år gammel. Jeg er født i Tyskland og flyttet til Norge sommeren 2007. Jeg går på fjerde året på bachelor i biologi, hvor jeg vil forbedre karakterer, ta opp noen fag og ta noen ekstra fag. BIO298 er blant et av de ekstra fagene jeg skal ta. Da jeg fikk med meg at jeg kunne ta yrkespraksis som et fag, kunne jeg ikke takke nei til det.

Meg i Spania

Meg i Spania

I løpet av bachelorgraden min har jeg hatt både feltkurs, lab øvelser og innleveringer. Selv om jeg har hatt ulike jobber siden jeg er 14 år, er ingen av disse biologi relatert og det vil jeg gjøre noe med.

 

Jeg har fått plass hos SAM marin .En av de største grunnene til at jeg valgde denne praksisplassen var fordi jeg vudere å ta en master innenfor marinbiologi. Men så er jeg ikke 100% sikker på det heller. Dermed passet det rett i blinken å ta praksis hos en bedrift så jobber nettopp med dette. Per dags dato er det ikke helt avklart ennå hva jeg skal jobbe med, så det kommer jeg tilbake til i neste innlegg.

pexels-photo-66413-large

 

Madeleine Ranke


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “UNI Research Miljø: SAM-Marin