Hei. Hallo? Heisann! 5


Det å skrive blogg er helt klart noe jeg har undervurdert, fordi nå har jeg snart sittet her en time bare for å finne på noe bra å skrive i mitt aller første blogginnlegg (noensinne). Hadde aldri trodd jeg skulle skrive blogg og i alle fall ikke gjennom et fag på universitetet. Må si jeg syntes UiB er ganske hippe når de setter «vurderingsform: blogg», men jeg liker det. Vi fikk beskjed om å introdusere oss selv i dette innlegget, så da starter jeg med å gjøre det:

Mitt navn er Nora Bjerkli, jeg er 23 år gammel og jeg studerer miljø- og ressursfag. I motsetning til de fleste andre som tar dette faget, studerer jeg ikke biologi, men jeg har valgt kjemi som studieretning. Med tanke på det, er jeg veldig glad for praksisplassen jeg fikk utdelt hos SAM marin, fordi de etterspurte folk med erfaring fra kjemi og/eller laboratoriearbeid, noe jeg har. Når det gjelder selve praksisoppholdet er jeg veldig spent på hvordan det kommer til å bli, og om jeg kommer til å klare og løse oppgavene jeg blir tildelt. Tror det er det jeg er mest stressa for, i forhold til dette faget… Jeg gleder meg jo selvfølgelig veldig masse også, og tror det kommer til å bli en super læringsopplevelse og en helt spesiell mulighet til å se hvilke type arbeid jeg kan bruke min utdannelse til. Jeg er ikke den eneste som skal på praksis hos SAM marin, noe jeg er glad for, fordi jeg tror det vil være deilig å ha en medstudent å støtte seg til når man er ute på praksis.

BLOGG#1

 

 

 

 

Slenger med et etthånds-selfie
tatt spesielt for denne anledningen
(er det ikke sånn man gjør når man
har blitt blogger?) for å gjøre
introduksjonen komplett.

 

 

 

 

Har så vidt vært i kontakt med Marte på SAM marin, hun skal være min kontaktperson under praksisoppholdet, hvor vi avtalt å møtes en gang neste uke. Hun inviterte også til et mini-seminar som SAM marin skal holde, så det tror jeg blir en fin introduksjon til selskapet og til temaet jeg skal jobbe med, nemlig mikroplast. Jeg vet veldig lite om arbeidsoppgaver jeg kan forvente meg, men jeg vet at jeg skal være en del av et prosjekt som ser på omfang og konsekvenser av mikroplast i Byfjorden og som jobber med å lage analysemodeller for måling av dette.

Jeg gleder meg!


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 thoughts on “Hei. Hallo? Heisann!

 • Lene Hassum

  Du var jo kjempeflink til å skrive blogg, og til å ta selfie:-) Sikker på at du vil bli det samme på jobb i praksisen din, Nora! Lykke til og,
  ha det fint 🙂

 • Gaute Velle

  Du er jo skikkelig god på å skrive blogg! Har du tjuvtrent? Jeg likte spesielt godt det du skriver om hvor hippe og kule og velduftende vi er på UiB….

 • Vigdis Vandvik

  Hei Nora – du har ihvertfall #framifrå sjangerforståelse, det er sikkert. Selfie gjør seg alltid! Blir det selfie med mikroplast neste gang? Spennende å høre hvordan en (miljø)kjemiker trives på BIO298 – jeg er sikker på at Marte og co er fornøyd med å ha fått tak i deg!