Takk for meg!


Hei igjen! Da har jeg hatt mine siste timer på HI for nå. Vi oppsummerte det vi har holdt på med dette semesteret og snakket om resultatene vi har fått. Eller rettere sagt snakket vi mest om alle spørsmålene vi sitter igjen med etter at resultatene fra det jeg har jobbet med ble klart.

DSC_0047

Her er meg siste dagen på HI med prøver fra svampene de nettopp har vært og tatt! Et ordentlig oppstilt bilde, en ekte blogger verdi.

De har vært på Dominica på nytt nå nettopp for å se på svampene, og utrolig nok sto de fleste der fortsatt selv om det var orkan der i fjor høst. Nye målinger av svampene vil kunne si om de har vokst eller krympet og hvordan de har tilpasset seg nytt habitat. Som tidligere nevnt er det nå det begynner å bli spennende og det er derfor synd at praksisen nå er over. Vi har derfor avtalt at vi tar et møte utpå høsten en gang for å diskutere endelige resultater. Det ser jeg fram til! Praksisoppholdet har derfor virkelig svart til forventningene.

Det har vært et lærerikt semester med en spennende praksis. Kunnskap jeg har tilegnet meg gjennom bio-emnene jeg har tatt i løpet av min tid ved UiB har vært gode å ha når jeg kom ut i praksis. Vl likevel si at denne praksisen også kan tas i løpet av 1. studieår og trenger ikke nødvendigvis ventes med til 2. eller 3. studieår. Det kommer kanskje også litt an på hva slags praksis man søker. Det er ingen spesifikk type kunnskap jeg har savnet underveis.

Jeg er enda ikke sikker på hvilken retning jeg vil innen biologi, men jeg har forstått at det å være biolog kan bety så mangt. Det er i hvertfall en jobb der det ofte lar seg gjøre å kombinere ute- og innearbeid.

Jeg har hatt en fin tid på HI og vil absolutt anbefale alle som tenker på praksis bare å hoppe ut i det. Man lærer fort og alle er bare hyggelige! Vil kanskje ikke anbefale å ta denne praksisen som et 4. emne, spesielt ikke når de andre tre fagene er ganske krevende. Erfaring fra praksis er gull verdt og jeg hadde lett gjort dette igjen!

Vil takke HI og bio for et fint semester! Vi sees til høsten igjen 😀

 

-Natalie

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *