Ha det bra!


Høstsemesteret er slutt, og det betyr at jeg er ferdig med praksisen på Lyngheisenteret. Jeg har hatt det utrolig kjekt med praksisen, og kommer til å savne dette stedet. Det har vært helt fantastisk å få jobbe i lyngheiene, og jeg kommer definitivt tilbake hit!

20150923_131019

Jeg hadde ikke store forventninger før jeg begynte praksisen. Jeg hadde bare et håp om at det kom til å bli spennende og lærerikt, og det ble det! Praksisen gjorde også at jeg har kommet nærmere i å finne ut hva jeg vil jobbe med senere i livet.

På Lyngheisenteret er det få ansatte, og det er ikke biologer som jobber her. Jeg jobbet da mest alene som er noe jeg trives med, men jeg savnet kanskje litt å få se hvordan biologene jobber.

Jeg anbefaler virkelig BIO298. Biologi er et bredt felt, og med praksis får man teste ut noen av mulighetene man har. I tillegg får man minner for livet!

Takk for meg!

– Ingrid

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *