Praksis på Lyngheisenteret


Heisann! Mitt navn er Ingrid, og jeg skal ha praksisplass på Lyngheisenteret denne høsten. Dette er det tredje året mitt på bachelor i biologi, og jeg ønsker å skaffe meg relevant arbeidserfaring dette semesteret.

Jeg har alltid visst at biologi er faget for meg, men jeg har hatt store problemer med å velge hva jeg skal spesialisere meg innenfor. I og med at jeg allerede har litt erfaring med å jobbe med dyr, vil jeg nå lære mer om plantenes verden. Det får jeg muligheten til på Lyngheisenteret på Lygra, hvor jeg skal jobbe denne høsten. Jeg valgte Lyngheisenteret fordi jeg har vært på feltkurs her tidligere, og trivdes veldig godt.

Lyngheisenteret er en del av Museumssenteret i Hordaland, og jeg skal lære om museumsdrift mens jeg er der. Dette museet er utendørs, så driften går ut på å jobbe med blant annet villsauene og lyngheiene. I tillegg skal jeg jobbe med en utstilling hvor jeg kan velge selv hva utstillingen skal inneholde. Da er det sikkert at jeg velger noe nytt og spennende, og jeg lener mot mose!

Jeg er overbevist om at dette blir en utrolig bra opplevelse, og jeg håper det hjelper meg å finne ut hva jeg vil jobbe med.

 

– Ingrid

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *