100 timer hos Ocean_TuniCell


Jeg har akkurat tilbrakt 100 timer på labben hos Tunicell, en bedrift som jobber for å danne produkter innen regenerativ medisin av cellulose. Det har vært en utrolig spennende opplevelse å være en del av dette teamet og utforske verdenen av cellulose og dets bearbeiding.

Arbeidet mitt har i stor grad dreid seg om cellulose og å bearbeide dette bemerkelsesverdige biomaterialet. Selv om oppgavene kan være repeterende til tider, har de alltid vært interessante. Jeg har lært mye om prosessene og teknikkene som er involvert i produksjon og bearbeiding av cellulose. Det er utrolig å se hvordan dette naturlige materialet kan bli omdannet til et produkt med medisinsk kvalitet, kjent som TUNICELL, som har fantastiske egenskaper for 3D-rekonstruksjon av vev og organer. En ting som virkelig imponerte meg hos Ocean_TuniCell er deres strenge standarder for renslighet og sikkerhet. Alt må være ekstremt rent, og vi må bruke hårnett, maske og labfrakk for å sikre optimal hygiene. Selv om det kan virke litt overveldende i begynnelsen, innser man raskt at dette er avgjørende for å opprettholde den høye kvaliteten på produktene våre. Det er en følelse av stolthet og profesjonalitet som kommer med å arbeide i en slik miljø. Labben ligger et stykke unna, noe som kan være en utfordring spesielt når man ikke har egen bil. Men jeg har lært å utnytte mulighetene som Bergen’s kollektivtrafikk tilbyr.

En annen bemerkelsesverdig ting ved Tunicell er det fokus som legges på forskning. Jeg har hatt privilegiet av å få innblikk i forskningsprosjekter knyttet til produktet deres.  Det har vært utrolig givende å være en del av en virksomhet som kontinuerlig søker å forbedre seg og finne nye anvendelser for våre celluloseprodukter. Denne ånden av innovasjon og utforskning driver oss fremover og gir oss en følelse av formål. Ocean_Tunicell er virkelig et unikt sted å jobbe. De har en solid bakgrunn på mer enn 20 års forskningserfaring innen marine molekylærbiologi, biopolymerkjemi, ingeniørvitenskap og forretningsutvikling. Deres teknologi og patenter er et bevis på deres streben etter å levere den høyeste kvaliteten på nanocellulose.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *