150 timer og ferdig!


Hei og velkommen til mitt siste(!!) blogginnlegg

 

Jeg er nå ferdig med praksisperioden min og har virkelig stortrivs! Jeg var veldig nervøs før jeg startet siden jeg hadde liten erfaring med laboratoriearbeid. Men det stod over all forventning! Det var til stor hjelp at jeg hadde Mathea sammen med meg så jeg ikke var der alene, vertfall de første ukene da det var mye nytt. Praksisstedet var også veldig inkluderende, noe som gjorde oppholde mye bedre!

 

Laboratoriearbeid er noe jeg syns er både spennende og gøy og har fått mye mersmak på, og er noe jeg kommer til å tenke mye på når det kommer til jobb i fremtiden. Det har vært gøy og lærerikt å få testet ut nye lab teknikker og gjøre ulike forsøk og se hvilke resultater det gir. Jeg var nysgjerrig på hvordan det er å jobbe på et laboratorium og var en viktig faktor for hvorfor jeg valgte å ha praksis hos SARS. Nå sitter jeg igjen med mye god kunnskap og erfaring som jeg kommer til å ta med meg videre!

 

Det hadde nok vært litt lettere dersom jeg hadde noe lab erfaring fra før av. Det meste vi har gjort av laboratorium arbeid i løpet av studiet i biologi er å kike i et mikroskop og dissekere ulike arter. Og under praksisperioden fikk vi faktisk både dissekere og kike i mikroskop, så det kom vertfall godt med!

 

Vil takke SARS for at jeg fikk muligheten til å ha praksis hos dem og for at de har gitt meg gode og lærerike erfaringer om hvordan det er å være på laboratorium og hvordan det kan være å jobbe med forskning!

gjengen

 

 

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *