Takk for nå, Naturvernforbundet


Denne våren har jeg fått være hos Naturvernforbundet i praksis. Det har vært både kjempe gøy og lærerikt.

Jeg har fått delta på mye forskjellig. Fra planlegging av utflukter med den naturlige skolesekken (DNS) til teknisk assistent på det månedlige arrangementet  Naturlig Onsdag. Prosjektet DNS ga meg litt erfaring med formidling av biologikunnskap, noe jeg ikke hadde fått igjennom studiet mitt ellers. Mye kunne jeg vært med på utenom praksis, som for eksempel DNS og frivillige grupper som naturmangfoldgruppa, men uten praksis hadde jeg kanskje ikke blitt kjent med disse mulighetene og heller ikke blitt så godt kjent med Naturvernforbundet Hordalands arbeid. Etter sommeren kommer jeg nok til å fortsette med å delta i diverse frivillige grupper, og blir gjerne med som naturguide i DNS også.

Jeg setter utrolig stor pris på de fine menneskene jeg har fått blitt kjent med gjennom praksisen, både på kontoret og blant de frivillige.
Tusen takk, Naturvernforbundet Hordaland og UiB for en superbra praksisperiode.

Anbefaler også alle å bli medlem i Naturvernforbudet 🙂

 

God sommer!
Hege


About Hege

Jeg er en 22 år gammel jente fra Kristiansand. Studerer biologi ved UiB og er i mitt siste semester på bachelorgraden.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *