Godt i gang med praksis!


Hei igjen,

Da er jeg godt i gang med mitt praksisopphold og jeg stortrives. Nå er det over tre måneder siden jeg begynte praksisoppholdet på NIVA. Jeg begynner å bli litt mer kjent, både med rutiner og arbeidsoppgaver. Man møter så klart på noen utfordringer her og der, spesielt når man blir introdusert for noe helt nytt, som for eksempel et program man aldri har brukt før eller et verktøy/apparat man aldri har hørt om. Men med litt hjelp og instruksjon så går det meste greit! Så skal det sies at det er utrolig artig når man oppdager at det ikke er like komplisert som man i utgangspunktet hadde trodd (eller som det ser ut som)! Siden sist har jeg fått prøve meg på noen nye områder, jeg har blant annet arbeidet med analyse av prøveresultater og oversetting av rapporter. Om ikke lenge skal jeg få bli med til Voss, der NIVA har et samarbeid med Voss klekkeri. Før den tid skal jeg være med på labben. Jeg vet ikke helt hva som venter meg der, men jeg vet at det har noe med amøber å gjøre. Mer om det neste gang 🙂

img_1214

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *