Første tid i praksis 1


Hei

Mitt navn er Mari og jeg har vært så heldig å få praksisplass hos NIVA – Norsk institutt for vannforskning. NIVA arbeider med vannfaglige spørsmål, og har fokus på miljø, klima og ressursspørsmål. De arbeider på tvers av fagområder og driver blant annet med forskning, overvåkning, utredning og problemløsning. NIVA har hovedkontor i Oslo og fire regionsavdelinger. NIVA Region Vest som ligger i Bergen arbeider blant annet med prosjekter knyttet til akvakultur, overvåkning og optimalisering av vannkvalitet. Jeg tenkte at dette hørtes interessant ut og at her var det gode muligheter for å lære noe nytt. For et par uker siden fikk jeg en omvisning på kontorene til NIVA her i Bergen, i tillegg fikk jeg møte flere av de ansatte. Et par dager senere kom jeg tilbake, klar for min første arbeidsdag. Noe av det som er supert med å være i praksis er at får man treffe mange ulike mennesker med forskjellig yrkesbakgrunn og utdanning. Det var også en av grunnen til at jeg ønsket å jobbe hos NIVA. Her finner man blant annet biologer, oseanografer og ingeniører, en arbeidsplass med tverrfaglighet er supert! En annen ting som er supert med praksis er at man får bli med på så mye forskjellig, til nå har jeg hatt oppgaver av typen kontorarbeid men jeg har også vært med ut i felt. Jobbhverdagen er med andre ord veldig variert og utrolig spennende 🙂 Fremover blir det forhåpentligvis flere dager i felt, og kanskje noen dager på laboratoriet. Jeg ser uansett frem til flere oppgaver og nye utfordringer! Her kan man lese mer om hva NIVA driver med forskjellige steder i landet http://www.niva.no/forskning

nivalogo

Bilde hentet fra niva.no


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Første tid i praksis