Havforskningsinstituttet, Livet i Fjæra


Da var man endelig i gang med bio298, og heldig som jeg var fikk jeg sjansen til å jobbe litt med livet i fjæra på havforskningsinstituttet på Nordnes. Snakket i dag litt med Gro van der Meeren samtidig som man skrev under på ting og tang(hører med det også).  Jeg og Julie Kvalheim fikk en introduksjon i hvor diverse folk sitter, og fikk hilst litt på de i resepsjonen.

Det virker som et interessant prosjekt og jeg kjenner jeg begynner å glede meg litt til å sette i gang med å koordinere og styre på Mandag. Er bittelitt nervøs også, men det hører vel med når man starter med noe nytt og ukjent. Håper jeg blir å gjøre en god jobb, og at jeg lærer litt på veien; samt det blir litt interessant og se hvordan kunnskapen man har absorbert opp gjennom årene blir brukt i praksis. Så er det ganske artig å tenke på at det arbeidet man gjør er nyttig også, og at det potensielt vil bli brukt i naturfagsammenheng av mange skoler i landet. Har vel ikke så mye mer å si enda. Dette blir artig.MG8_1209

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *