Oppdatering 3/4


Det nærmer seg slutten av praksisoppholdet mitt hos SALT. Det har for det meste vært brukt til kontorarbeid. Jeg fikk en oppgave om å lage en bildeguide for å gjøre det letter å vurdere alder til søppel som bli funnet i felt.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.

Dessverre har litt feltarbeid blitt utsatt, men tidligere denne uken var vi å ryddet en ny teststrand for overvåking. Vi var nødt til å finne en ny siden de vi ryddet sist ikke var egnet eller stor nok. Denne stranden var veldig fin og egnet. Vi var heldig med været så det var en super dag i felt. Vi var effektive og fikk ryddet over 140kg søppel og treverk.

Det var artig å finne litt gammelt søppel i løpet av ryddingen etter å ha jobbet en del med den bildeguiden. Det ble funnet en gammel zalo flaske.

Det eneste som var mulig å lese på den var «Kast ikke flasken i naturen». Så den måtte jeg ta bilde av.

Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Ingen beskrivelse er tilgjengelig.Åpne bilde

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *