Blogginnlegg 3/4: 100 timer i praksis hos NIVA


Hei igjen!

Tenk at nå har det gått 100 timer i praksis! Siden forrige blogginnlegg har det for det meste gått i jobb med Excel og laboratoriearbeid, i tillegg til å ha hjulpet til med litt diverse ting. Excelarbeidet har for det meste gått ut på å legge inn data fra rapporter om C-undersøkelser, altså en undersøkelser som er en mer omfattende bløtbunnsundersøkelse, mens på laboratoriet har vi jobbet med litt ulikt, men for det meste med sedimentprøver fra havbunnen. Ellers har vi hjulpet med å pakke beredskapsbokser som skal sendes til oppdrettsanlegg, og hjulpet med å gjøre klar sprøyter, blod -og plasmarør til ett settefiskanlegg (noe dere kommer til å høre mer om i siste blogginnlegg).

     

Tiden i praksis til nå har gjort meg mer nysgjerrig på å finne ut av mer innenfor fagfeltet biologi. Oppholdet i praksis har vært spennende og interessant, og det har vært gøy å få være med på ulikt arbeid for å se hvor ulike ting en biolog kan gjøre. I løpet av timene mine i praksis har jeg dessuten fått tatt i bruk kunnskap fra biologi jeg har fra før, spesielt på laben. Ellers har også kunnskap om både fisk og dyreliv i havet blitt tatt i bruk, spesielt ute på oppdrettsanlegg.

Neste blogginnlegg blir mitt siste og jeg regner med å komme tilbake med det om ikke altfor lenge. Håper dere i mellomtiden får kost dere med dette blogginnlegget, og så ses vi igjen snart!

Kristina

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *