Blogginnlegg 3: hjemmekontor, viltforvaltning og jubileumssti 1


Da har jeg arbeidet rundt 100 timer i Bymiljøetaten. De siste månedene har vært uforutsigbare og det har gjort alt litt mer vanskelig.  Heldigvis for oss har koronasituasjonen ikke påvirket arbeidet vi har i Bymiljøetaten, hvert fall ikke så mye.

Hjemmekontor er den nye hverdagen. For øyeblikket skriver vi infotavler som skal stå på ulike vann rundt omkring i kommunen. Tavlene gir viktig informasjon om hvilke vadefugler som finnes ved vannene, og regler for mating av fugl og båndtvang. Vi lager disse for å formidle om vilt i kommunen, og gjøre folk obs på hekkende fugler. Der er vi snart ferdig, og om ikke så lenge kan det hende de står klare. Vi har vært på befaring og valgt ut hvor de skal stå. Dette er et fint avbrekk fra all den stillesittingen i løp av uken.

Jubileumsstien nærmer seg ferdig, og vi har fått i oppdrag å gå stien for å gi en tilbakemelding på endringer eller spesielt viktige severdigheter langs ruten. Vi har også fått tatt bilder som kan brukes til forskjellig. Det er utrolig spennende å få kunne oppleve mer av Bergen. Jeg oppdaget flere minnesmerker, utsiktsikspunkter og historiske kulturminner som jeg ikke visste om tidligere. Det er fortsatt mange etapper som gjenstår og jeg gleder meg til å gå disse.

foto Erik Gaden

 

 


Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

One thought on “Blogginnlegg 3: hjemmekontor, viltforvaltning og jubileumssti

  • Mathilde

    Så bra at smitteverntiltakene ikke har puttet stopp på prosjektet dere jobber med hos Bymiljøetaten. Håper vi kan gå en tur i lag i høsten sånn at du kan vise noen av de flotte utsiktspunktene du har oppdaget! 🙂